lcp
Filtrare produse

Pret

30,00 RON - 105,00 RON

In stoc

Baterii necesare

Continut pachet

Accesorii prize si intrerupatoare

Accesoriile pentru prize si intrerupatoare sunt componente esentiale in orice instalatie electrica. Ele asigura functionalitatea si siguranta sistemului electric, precum si aspectul estetic al spatiului. Aceasta categorie include o varietate de produse, de la prize si intrerupatoare pana la adaptoare, protectoare de tensiune si accesorii pentru montare.

Prizele sunt puncte de conexiune pentru alimentarea cu energie electrica a dispozitivelor. Ele pot varia in functie de forma, capacitatea de curent si tipul de stecher acceptat. Exista prize standard, prize cu protectie la copii, prize cu USB si prize pentru uz exterior. Alegerea corecta depinde de nevoile specifice si de locatia instalarii.

Intrerupatoarele sunt dispozitive care permit sau intrerup fluxul de curent electric catre o lumina sau un aparat. Ele pot fi simple, duble sau cu variator de intensitate. Exista, de asemenea, intrerupatoare cu senzor de miscare sau cu temporizator, care ofera un control mai precis al iluminarii.

Adaptoarele si protectoarele de tensiune sunt esentiale pentru a preveni fluctuatiile de curent si pentru a proteja echipamentele sensibile. Acestea sunt utile in special in cazul aparatelor scumpe sau in zonele cu probleme de alimentare.

Accesoriile pentru montare, cum ar fi placile de acoperire, carcasele si insurubarile, contribuie la aspectul estetic al instalatiei si la protectia componentelor. Ele sunt disponibile in diferite materiale, culori si stiluri pentru a se potrivi cu designul interior al fiecarui spatiu.

In concluzie, accesoriile pentru prize si intrerupatoare sunt componente cheie in orice instalatie electrica. Ele asigura functionalitatea, siguranta si aspectul estetic al sistemului, contribuind la confortul si eficienta locuintei sau a spatiului comercial.

arrow_upward