lcp
Filtrare produse

Pret

45,00 RON - 1.395,00 RON

In stoc

Adancime culoare (biti)

Alimentare

Altele

Continut pachet

Camere de supraveghere

Camere de supraveghere – Cea mai eficienta solutie pentru monitorizare

In magazinul nostru online gasesti o gama variata de camere de supraveghere atat pentru interior, cat si pentru exterior. Camera de supraveghere pentru exterior reprezinta cea mai buna solutie pentru a monitoriza eficient toata activitatea din exteriorul casei, in gradina, curte sau in parcare, cat timp tu esti plecat de acasa.

Supravegheaza casa simplu si eficient, in mod real, cu ajutorul telefonului mobil, tabletei sau PC-ului.

Cand este utila o camera de supraveghere?

O camera de supraveghere este utila tot timpul, mai ales atunci cand ai o curte interioara si mai multe cai de acces sau cand doar iti doresti sa supraveghezi intrarea principala dintr-un supermarket.

In magazinul nostru online gasesti cele mai bune camere de supraveghere, intr-o gama variata de modele si dimensiuni: Camera de supraveghere mici, camere de supraveghere pentru exterior si interior.

Camere de supraveghere – Avantaje

Unul dintre cele mai mari avantaje ale camerelor de supraveghere este reprezentat de scaderea ratei infractiunilor. De asemenea, camerele de supraveghere ofera dovezi in cazul unui eveniment neplacut. Inregistrarile video pot fi pastrate si oferite ca probe.

La Online Mall avem o gama larga de camere de supraveghere, prevazute cu unele dintre cele mai avansate tehnologii si cele mai bune specificatii. Iti recomandam sa instalezi o camera de supraveghere pentru exterior in locurile pe care le consideri cele mai expuse sau vulnerabile in fata infractorilor. Odata instalat un kit de camere de supraveghere, vei putea monitoriza locurile supravegheate oricand, din orice loc, de pe orice device. In plus, vei putea activa notificarile si averizarile pentru a vedea in timp real cand este declansata inregistrarea.

Camere de supraveghere cu fir sau camere de supraveghere cu wireless?

Un sistem prevazut cu cablu ofera un semnal stabil, iar calitatea video se pastreaza constanta. In schimb, camerele de supravehere wireless sunt ideale pentru persoanele care vor sa scape de cabluri inestetice, nu au posibilitatea fizica sa traga cablul pana in locul unde doresc sa monteze camerele sau isi doresc un sistem de supraveghere mai modern si estetic.

O camera de supraveghere buna trebuie sa respecte cateva caracteristici esentiale: calitate buna video si audio, camp vizual larg, viziune nocturna, functii smart, aplicatie de smartphone intuitiva.

Daca iti doresti sa achizitionezi o camera de supraveghere ieftina, dar de calitate superioara, descopera gama variata de modele pe care ti-o punem la dispozitie. Comanda online camera de supraveghere care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si bucura-te de livrare rapida, oriunde in Romania.

arrow_upward