lcp
Filtrare produse

Pret

0,00 RON - 615,00 RON

In stoc

Accesorii

Accesorii

Adancime culoare (biti)

Alimentare

Altele

Autonomie acumulator

Autonomie acumulator (h)

Brand compatibil

Capacitate

Capacitate (GB)

Capacitate acumulator

Capacitate memorie RAM

Capacitate stocare

Clasa de viteza

Compatibilitate

Compatibilitate

Compatibilitate maxima laptop

Compatibilitate minima laptop

Conectivitate

Conectori

Conectori auriti

Conectori intrare

Continut pachet

Componentele si perifericele PC sunt elemente esentiale pentru functionarea si optimizarea unui computer personal. Acestea permit utilizatorilor sa isi personalizeze si sa isi imbunatateasca experienta de utilizare a computerului, in functie de nevoile si preferintele lor.

Categoria de produse "Componente si periferice PC" include o gama variata de produse, de la placi de baza, procesoare si memorii RAM, pana la tastaturi, mouse-uri si monitoare. Fiecare componenta sau periferica are un rol specific si aduce imbunatatiri in performanta si functionalitatea computerului.

Componentele interne, precum placile de baza, procesoarele si memorii RAM, sunt esentiale pentru functionarea computerului si determina viteza, capacitatea de procesare si performanta generala a acestuia. De asemenea, placile video si placile de sunet imbunatatesc calitatea grafica si a sunetului, oferind o experienta de gaming, vizionare de filme sau editare video mai buna.

Perifericele, cum ar fi tastaturile, mouse-urile si monitoarele, imbunatatesc interactiunea utilizatorului cu computerul si ofera mai mult confort si eficienta in utilizare. Tastaturile si mouse-urile mecanice, de exemplu, ofera o precizie si o durabilitate superioara, fiind preferate de gameri si profesionisti.

In concluzie, componentele si perifericele PC sunt esentiale pentru optimizarea si personalizarea unui computer personal. Acestea permit utilizatorilor sa isi adapteze computerul la nevoile si preferintele lor, oferind o experienta de utilizare mai buna si mai eficienta.

arrow_upward