lcp
Filtrare produse

Pret

15,00 RON - 120,00 RON

In stoc

Autonomie

Bluetooth

Brand compatibil

Capacitate baterie

Conectivitate

Conectori

Continut pachet

Casti bluetooth telefoane

Gama variata de casti bletooth ieftine

Vrei sa te bucuri de piesele sau podcast-urile preferate oriunde te-ai afla, fara sa-i deranjezi pe cei din jur? Atunci este momentul sa cumperi o pereche de casti bluetooth.

In masina, in metrou sau in autobuz, in drum spre munca sau atunci cand pleci de la cumparaturi, castile fara fir vor face ca timpul sa treaca mult mai repede si intr-un mod mult mai placut.

Casti bluetooth telefon – O alegere intotdeauna inspirata

Pentru ca efectele muzicii sa fie intotdeauna cele dorite, este foarte important sa fie ascultata prin intermediul unor casti bluetooth care o pun in valoare. Acelasi lucru este valabil si in cazul audiobook-urilor si podcast-urilor. Castile bluetooth pentru telefon devin un element de maxim interes, avand in vedere ca pot garanta o redare perfecta a sunetelor.

In magazinul nostru online gasesti o gama variata de casti bluetooth si casti wireless, la cel mai bun raport calitate-pret.

Diferenta intre casti bluetooth si casti wireless

Nu stii care este diferenta intre castile blueetoth si cele wireless si iti este greu sa te decizi asupra unei singure variante?

Principala asemanare intre cele doua categorii este reprezentata de faptul ca ambele permit ascultarea sunetelor, conectandu-se la un device, fara a fi necesara utilizarea unui fir. Totodata, ambele au o raza  de tranmitere generoasa si necesita incarcare periodica pentru functionarea optima.

Exista, insa, si deosebire intre cele doua categorii de casti fara fir. Una dintre acestea este reprezentata de raza de actiune. Castile wireless au o acoperire ce poate ajunge pana la 100 de metri, castile bluetooth pot acoperi doar pana la 10 metri.

Avantajele castilor bluetooth disponibile in magazinul nostru online

Ofera o calitate audio buna;

Este un accesoriu practic;

Configurare usoara;

Functioneaza eficient chiar si la distanta de telefon.

Trebuie sa recunoastem ca muzica joaca un rol important in viata noastra, indiferent de moment sau de activitatea pe care o desfasuram. Datorita evolutie tehnologiei, in prezent, ne putem bucura de casti fara fir, care ofera confortul optim si redarea perfecta a sunetelor

Descopera gama noastra variata de produse si alege cele mai bune casti bluetooth. Indeferent de nevoile si preferintele tale, cu siguranta vei gasi modelul ideal pentru tine!

Comanda online, simplu si eficient si bucura-te de livrarare rapida, oriunde in Romania!

arrow_upward