lcp
Filtrare produse

Pret

15,00 RON - 255,00 RON

In stoc

Autonomie

Clasa de eficienta energetica

Clasa de protectie

Conectivitate

Continut pachet

Benzi LED

Iti doresti sa aduci imbunatatiri locuintei tale? Vrei sa te bucuri de un design modern la preturi accesibile? Banda LED RGB este cunoscuta si apreciata pentru design si functionalitate intr-o varietate de aplicatii. De asemenea, este folosita frecvent de designerii de interior. Nu doar ca imbunatateste cantitatea de lumina din spatiul in care este amplasata, dar reuseste sa aduca si variatii de culoare, menite sa creasca valoarea estetica.

In magazinul nostru online gasesti banda LED RGB la preturi avantajoase, ce se remarca rapid prin rezistenta si durabilitate. In plus, este foarte usor de instalat si operat, fara a fi nevoie de implicarea unei persoane profesioniste. Flexibilitatea benzilor LED RGB este principala caracteristica pentru care sunt considerate cele mai eficiente accesorii de iluminare.

Caracteristici banda LED RGB

 • Este usor de montat;
 • Este flexibila, maleabila si contureaza perfect structura ce trebuie iluminata;
 • Este alimentata la tensiune mica, ceea ce inseamna mai multa siguranta pentru utilizatori;
 • Poate fi controlata prin telecomanda pentru un plus de confort.

Cum poti utiliza banda LED RGB

Unul dintre cele mai mari avantaje ale benzilor LED este acela ca pot fi amplasate oriunde, inclusiv in mobilier, oglinzi, rafturi, tavan scafe, dar si in incaperile in care iti doresti sa ai o lumina ambientala.

De asemenea, banda LED nu are un consum mare si lumineaza destul de puternic, spre deosebire de alte corpuri de iluminat.

Idei de amplasare banda LED RGB

 • In spatele oglinzii din baie;
 • Sub patul din dormitor;
 • Sub modulele din bucatarie;
 • In sertare;
 • In spatele tavanului fals;
 • In dressing;
 • In spatele televizorului.

Nu trebuie sa te limitezi doar la aceste recomandari. Indrazneste sa dai frau liber imaginatiei si sa creezi spatiul ideal pentru tine cu ajutorul benzilor LED.

Cum faci cea mai buna alegere in privinta benzilor LED?

Inainte de a te decide asupra unui model, trebuie sa stii ca exista atat banda led de exterior, cat si de interior. Cele pentru exterior sunt acoperite cu un strat gros de silicon, astfel ca se remarca prin rezistenta ridicala la umezeala si intemperii. Dupa ce ai ales locul in care urmeaza sa instalezi banda Led, este recomandat sa te decizi si asupra tipului de lumina.

In oferta noastra gasesti banda LED monocroma si multicolora, numita si RGB. Alte aspecte de care trebuie sa tii cont sunt dimensiunea benzii, numarul de LED-uri, dar si puterea acestora.

Tinem intotdeauna cont de nevoile clientilor nostri, astfel ca oferim garantia unor produse calitative, la preturi avantajoase.

arrow_upward