lcp
Filtrare produse

Pret

15,00 RON - 45,00 RON

In stoc

Aroma

Beneficii

Continut pachet

Benzi si produse pentru albirea dintilor

Albirea dintilor este o practica populara care poate aduce un plus de stralucire zambetului si poate creste increderea in sine. Benzi si produsele de albire a dintilor sunt concepute pentru a face acest proces convenabil, eficient si accesibil, chiar in confortul propriei case.

Benzi de albire a dintilor sunt deosebit de populare datorita simplitatii lor. Acestea sunt aplicate pe dinti, de obicei o data pe zi, timp de o anumita perioada. Benzi sunt imbibate cu o solutie de albire care functioneaza prin dizolvarea petelor si a decolorarii de pe suprafata dintilor. Benzi de albire sunt de obicei concepute pentru a se potrivi confortabil pe dinti, permitandu-va sa continuati activitatile zilnice in timp ce acestea lucreaza.

Produsele de albire a dintilor vin intr-o varietate de forme, inclusiv geluri, paste de dinti, pen-uri si kituri de albire. Gelurile si pastele de albire sunt aplicate direct pe dinti si pot fi folosite singure sau in combinatie cu dispozitive de albire cu LED. Pen-urile de albire sunt un instrument excelent pentru albirea punctuala si pentru intretinerea rezultatelor albirii.

Kiturile de albire a dintilor sunt un pachet complet care contine toate elementele necesare pentru un tratament de albire la domiciliu. Acestea pot include o tava de albire, un gel de albire si uneori o lumina de albire LED care poate imbunatati eficacitatea tratamentului.

Toate aceste produse de albire a dintilor lucreaza prin eliminarea petelor si decolorarii de pe suprafata dintilor, ajutand la obtinerea unui zambet mai stralucitor. Desi rezultatele pot varia in functie de produs si de gradul de decolorare a dintilor, multi oameni observa o diferenta semnificativa dupa cateva zile de utilizare.

arrow_upward