lcp
Filtrare produse

Pret

120,00 RON - 135,00 RON

In stoc

Autonomie acumulator

Capacitate acumulator

Incalzitoare corporale

Incalzitoarele corporale sunt dispozitive concepute pentru a oferi caldura localizata si confort in anumite zone ale corpului. Ele sunt utilizate adesea pentru a mentine sau a creste temperatura unei anumite zone, in special in timpul sezonului rece sau pentru a ajuta la ameliorarea durerilor musculare si a tensiunii.

Aceste incalzitoare pot fi sub forma de perne, paturi, bandaje, ciorapi sau manusi, si sunt fabricate din materiale moi si confortabile, care permit distribuirea uniforma a caldurii. Unele modele de incalzitoare corporale pot fi alimentate prin intermediul bateriilor, prizelor sau prin incarcare USB, oferind astfel flexibilitate in utilizare.

Incalzitoarele corporale sunt prevazute cu sisteme de control al temperaturii, care permit utilizatorului sa ajusteze nivelul de caldura in functie de preferinte si necesitati. Acestea pot oferi caldura constanta sau pot avea optiuni de reglare a temperaturii in diferite trepte.

Beneficiile utilizarii incalzitoarelor corporale includ:

Combaterea frigului: Incalzitoarele corporale pot ajuta la mentinerea unei temperaturi confortabile in timpul sezonului rece, in special in zonele in care este mai dificil sa pastram caldura, cum ar fi mainile, picioarele sau spatele.

Relaxarea muschilor: Incalzitoarele corporale pot fi folosite pentru a calma durerile si tensiunea musculara. Caldura aplicata pe zona afectata ajuta la dilatarea vaselor de sange si la imbunatatirea circulatiei sangvine, ceea ce poate reduce inflamatia si spasmele musculare.

Reducerea durerii articulare: Incalzitoarele corporale pot fi benefice pentru persoanele care sufera de afectiuni articulare, cum ar fi artrita. Caldura aplicata pe articulatii poate ajuta la relaxarea tesuturilor, la ameliorarea rigiditatii si la reducerea durerii.

Relaxare si reducerea stresului: Caldura emisa de incalzitoarele corporale poate avea un efect calmant si relaxant asupra corpului si mintii. Utilizarea acestora poate contribui la reducerea stresului si a tensiunii si poate oferi o senzatie reconfortanta.

Este important sa se utilizeze incalzitoarele corporale conform instructiunilor producatorului si sa se acorde atentie timpului de utilizare recomandat, pentru a evita arsurile sau alte posibile efecte secundare. De asemenea, este intotdeauna recomandat sa se consulte un medic inainte de a utiliza incalzitoare corporale in cazul unor afectiuni medicale preexistente sau daca apar simptome persistente de durere sau disconfort.

arrow_upward