lcp
Filtrare produse

Pret

75,00 RON - 90,00 RON

In stoc

Caracteristici cheie

Produse si dispozitive ajutatoare locomotie

In lumea de azi, mobilitatea este esentiala pentru a duce o viata independenta si implinita. Cand vine vorba de asistenta pentru locomotie, avem misiunea de a imbunatati confortul si calitatea vietii persoanelor cu mobilitate redusa. Gama noastra vasta de produse si dispozitive ajutatoare locomotie este conceputa sa raspunda nevoilor specifice ale fiecarui individ, oferind independenta, libertate si siguranta.

Pe site-ul nostru, vei gasi o selectie larga de produse ajutatoare pentru locomotie, incluzand carucioare, bastoane, cadre de mers si multe altele. Acestea sunt concepute pentru a sprijini o varietate de nevoi de mobilitate, fie ca ai nevoie de ajutor la deplasare din cauza varstei, a unei operatii sau a unei afectiuni permanente.

Carucioarele noastre sunt disponibile intr-o varietate de modele, de la cele manuale pana la cele electrice, oferind mobilitate si confort pentru o gama larga de utilizatori. Bastoanele si cadrele de mers ofera sprijin suplimentar pentru cei care au nevoie de un echilibru si o stabilitate mai bune. In plus, oferim si o serie de scaune cu rotile speciale, precum cele pentru dus sau pentru toaleta, care imbunatatesc confortul si igiena personala.

Pentru a asigura siguranta si confortul, toate dispozitivele noastre ajutatoare locomotie sunt fabricate conform celor mai inalte standarde de calitate. Acestea sunt robuste, durabile si usor de folosit, asigurand un nivel ridicat de fiabilitate. In plus, multe dintre produsele noastre pot fi personalizate pentru a se potrivi cu dimensiunile si nevoile specifice ale utilizatorului.

Stim ca alegerea produsului ajutator de locomotie potrivit poate fi o sarcina dificila, de aceea echipa noastra de specialisti este mereu la dispozitie pentru a oferi sfaturi si recomandari. Fie ca ai intrebari legate de caracteristicile unui produs sau ai nevoie de ajutor pentru a alege dispozitivul de locomotie potrivit, suntem aici pentru a te ajuta.

Pe langa produsele ajutatoare de locomotie, oferim si o serie de accesorii, precum pernute pentru scaune cu rotile, mansoane pentru bastoane si baterii pentru carucioare electrice. Acestea sunt concepute pentru a imbunatati functionalitatea si confortul dispozitivelor de locomotie.

arrow_upward