lcp
Filtrare produse

Pret

165,00 RON - 195,00 RON

In stoc

Abilitati dezvoltate

Continut pachet

Jucariile de rol sunt un instrument esential in dezvoltarea copiilor, contribuind la formarea abilitatilor sociale, emotionale si cognitive. Aceste jucarii permit copiilor sa isi exploreze imaginatia si sa invete despre lumea inconjuratoare prin intermediul jocului de rol.

Categoria de produse "Jucarii de Rol" cuprinde o gama larga de jucarii, de la costume si accesorii pentru deghizare la seturi de bucatarie, doctor sau pompier. Acestea ofera copiilor posibilitatea de a se pune in pielea diferitelor personaje si de a experimenta diverse situatii din viata reala.

Jocul de rol este un mod excelent pentru copii de a intelege emotiile si de a dezvolta empatia, comunicarea si abilitatile sociale. De exemplu, jucandu-se ca sunt medici, copiii invata despre importanta ingrijirii si compasiunii fata de cei bolnavi.

Jucariile de rol contribuie si la dezvoltarea vocabularului si a limbajului, deoarece copiii invata si utilizeaza noi cuvinte in timp ce joaca diferite scenarii. De asemenea, aceste jucarii ajuta la imbunatatirea memoriei si a gandirii critice, deoarece copiii trebuie sa retina si sa aplice informatii in situatii diverse.

In concluzie, jucariile de rol sunt un instrument de invatare valoros si o sursa de distractie nesfarsita pentru copii. Ele contribuie la dezvoltarea abilitatilor sociale, emotionale si cognitive, oferind copiilor oportunitatea de a explora si intelege lumea inconjuratoare intr-un mod distractiv si interactiv.

arrow_upward