lcp
Filtrare produse

Pret

0,00 RON - 210,00 RON

In stoc

Ambalaj

Baterii necesare

Beneficii

Capacitate

Capacitate de uscare

Capacitate rezervor

Caracteristici cheie

Continut pachet

Mentinerea curateniei si a ordinii in locuinta ta poate fi o sarcina descurajanta, insa cu produsele potrivite, devine mult mai usoara. Daca esti in cautarea solutiilor de curatenie si intretinere care sa te ajute sa-ti mentii casa impecabila, ai ajuns in locul potrivit.

Gama noastra de produse de curatenie si intretinere a fost conceputa pentru a satisface fiecare nevoie. De la detergenti puternici, care elimina petele dificile, la solutii de curatat blande, dar eficiente, pentru suprafete delicate, avem tot ce iti trebuie pentru a-ti mentine casa curata si proaspata.

Dezvoltam produse pentru fiecare camera din casa. In bucatarie, de exemplu, oferim solutii de curatat pentru aragaz, chiuveta si blatul de lucru, dar si pentru intretinerea si curatarea masinii de spalat vase. Pentru baie, avem produse special concepute pentru a curata si dezinfecta cada, dusul, vasul de toaleta si chiuveta, lasand totul stralucitor si igienizat.

In plus, ne-am gandit si la curatenia generala a locuintei. Gama noastra include aspiratoare puternice si usor de folosit, mopuri eficiente, si produse de curatat pentru geamuri, oglinzi si alte suprafete vitrate. Pentru intretinerea podelelor, oferim solutii specifice fiecarei tipologii de material: parchet, gresie, marmura sau covor.

Dar curatenia si intretinerea nu se opresc la interiorul casei. Pentru exterior, avem produse pentru curatarea mobilierului de gradina, a gratarului sau a altor suprafete expuse la intemperii.

Nu in ultimul rand, ne-am asigurat ca gama noastra include produse de curatare si intretinere care sa fie prietenoase cu mediul. Produsele ecologice, biodegradabile, care nu contin chimicale agresive, sunt o prioritate pentru noi, deoarece stim cat de important este sa ne protejam planeta.

La noi, vei gasi produsele de care ai nevoie pentru a-ti simplifica rutina de curatenie si intretinere. Fie ca esti in cautarea unui produs specific sau doar iti doresti sa incerci ceva nou, cu siguranta vei gasi ceea ce cautai. Scopul nostru este sa iti oferim solutii care sa transforme curatenia dintr-o sarcina greoaie, intr-una usoara si placuta.

arrow_upward